BRAZIL FAZENDA DUTRA filter Øko

DKK 198 / måned

Denne kaffe har en let, druesyre og smag af chokolade, karamel og nød

Dutra Farms (Fazendas Dutra, Familiefirmaet) startede i 1950’erne, da José Dutra Sobrinho (Zeca Dutra) – far til Ednilson og Walter – begyndte at dyrke i Minas Gerais, med lidt over 1hektar jord. ‘Zeca’ Dutra så potentialet i jorden på trods af gårdens lille størrelse og anvendte sin passion for økologisk landbrug til at udvide og forbedre gården. Zeca Dutra døde i september 1999 og efterlod over 300 hektar til hans sønner, Walter og Ednilson. Brødrene Dutra har opvokset på gården og de har arbejdet 35 år inden for landbrugsvirksomhed og i alle segmenter af den økologiske produktionskæde. De besluttede, at investerer deres fars arv i deres uddannelse, så de kunne udvikle gårdene frem i det nye århundrede. Brødrene er i dag kaffespecialister og økologiske producenter.

Dutra Farms (Fazendas Dutra) ligger i den smukke region Matas de Minas, i São João do Manhuaçu, som ligger 300 km inde i landet fra østkysten af Brasilien. Deres økologiske produktion foregår gennem helt håndværksmæssige processer, der gør en væsentlig forskel i produktets resultat. Produktionen finder sted i et bjergrigt område, cirka 1400 meter over havet. På grund af den håndværksmæssige proces, gårdens højde og jordbundsforhold, opnår de et differentieret produkt, og med dette klassificeres kaffe hvert år blandt de bedste kaffeproducenter i Brasilien, både i kvalitet og i bæredygtighed.

I dag er der er mere end 1300 hektar jord, hvor 800 hektar er dedikeret til dyrkning af kaffeplanter og resten bestemt til produktion af mere end to hundrede tons avocado sammen
med kaffe. Desuden er farmen selvbærende i produktionen af eukalyptus, som genbruges i høstperioden og under tørringen.

Processing: natural
Country: Brazil
Region: Matas de Minas, Araponga, Minas Gerais
Farm: Fazenda Dutra
Altitude: 1.000 – 1.300 masl
Farm Size: 1.300 ha (850 ha with coffee)
Producer: Ednilson Alves Dutra & Walter Cesar Dutra

Varenummer (SKU): 1000324 Kategori:

Yderligere information

Vægt 1.1 kg
Vægt

1.000 gram

Du kunne også være interesseret i...