Handelsbetingelser

Disse er de gældende handelsbetingelser for GreenCoffee Roastery.com Det er GreenCoffee Roastery der ejer og driver GreenCoffee Roastery.com.  Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med GreenCoffee Roastery.com indgås aftaler på dansk.

 

Betaling

Du kan betale med Dankort/VISA-Dankort. Betalingen gennemføres via DIBS-betalingsløsning. DIBS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med NETS.

Der tages ikke gebyr ved betaling på GreenCoffee Roastery.com

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra GreenCoffee Roastery.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Beløbsreservationer ved køb med betalingskort og Mobile Pay

Når du godkender et køb og anvender betalingskort eller Mobile Pay som betalingsmiddel, reserverer vi beløbet på dit valgte betalingskort.
Vi trækker først pengene, når varerne afsendes til din valgte leveringsadresse.
Vi foretager reservationen for at sikre os, at kortet ikke er spærret, og der er dækning på kortet. Når beløbet trækkes på kortet, ophæves reservationen automatisk.
Den maksimale varighed af en reservation afhænger af korttypen, som du kan få oplyst af kortudsteder, f.eks. din bank.

Fordi en reservation har en maksimal varighed, kan reservationen udløbe. Er varen ikke afsendt før udløbet af en reservation, vil vi foretage en ny reservation, og den oprindelige reservation vil blive ophævet af kortudsteder.

Hvis du efterfølgende ændrer din ordre, modtager du et nyt ordrenummer og der vil ske en ny reservation.

Hvis du oplever, at en reservation ikke er blevet ophævet, bedes du kontakte din kortudsteder, da det kun er din kortudsteder, der kan ophæve reservationen.

Vi henviser i øvrigt til vilkårene for dit betalingskort, som du har fået udleveret af kortudsteder.

 

Ordrebekræftelse og faktura

Umiddelbart efter du har afgivet din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse på den e-mail du har angivet i tjek-ud-forløbet. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer samt oplysninger om din ordre, samt dine leverings- og faktureringsoplysninger. Hvis du opdager fejl op din ordre, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til GreenCoffee Roastery.com

Fakturaen for dit køb vil blive send til din mailadresse. Du bedes beholde denne faktura, da den er dit bevis for dit køb og gælder ligeledes som garantibevis.

 

Levering

Vi leverer gratis (ved beløb over kr. 350,-) til alle brofaste øer i Danmark. Ved levering til ikke brofaste øer vil der blive opkrævet 100 DKK i levering. Vi vil kontakte dig nærmere herom, når vi har modtaget din ordre.

Ved køb af varer, som kan leveres med almindelig omdeling, vil vi efterstræbe at afsendelsen af ordrer indgået før kl. 10:00 bliver sendt samme dag. Ordrer indgået efter kl. 10:00 bliver først afsendt dagen efter. Vi sørger for levering med GLS (med mindre andet angives).

Ved køb af større varer (maskiner) som kræver fragtmand, vil vi kontakte dig inden for 24 timer for at aftale nærmere vedrørende levering af din(e) vare(r).

Rettidig levering forudsætter at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning. Der kan opstå situationer, hvor fragtselskabet er nødsaget til at levere ordren til en anden pakkeshop end den valgte pga. pladsproblemer.

Afhentning hos GreenCoffee Roastery er gratis.

 

Betingelser for levering

Når du har modtaget pakken fysisk, overtager du ansvaret for pakken. Har du flexlevering, er ansvaret dit, når pakken er udleveret til flexmodtagelse.

Vejer din pakke over 20 kg kan vi ikke levere til en GLS Pakkeshop. Pakken vil enten blive delt i to forsendelser, eller vi vil tage kontakt til dig angående anden leveringsmetode. Har du opnået gratis fragt, vil vi stadig sende fragtfrit selvom fragtmetoden ændres.

Vejer din pakke over 30 kg kan vi ikke sende den med GLS til erhvervs- eller privatadresser. Vi vil enten sende i to forsendelser eller tage kontakt til dig angående anden leveringsmetode.

Afhenter du ikke din pakke på udelveringsstedet eller har oplyst forkert adresse vil pakken blive returneret til GreenCoffee Roastery. Du vil blive pålagt den reelle pris for denne returnering. Ønsker du pakken sendt igen, skal du tilkøbe fragt på ny.

Porto til udlandet: 550,-
Porto til Sverige koster 350,-

 

Reklamationsret

Der ydes reklamationsret iht. til købeloven, hvilket betyder du har 2 års reklamationsret.

Det er dog en forudsætning, at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigbrug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 år, anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Dvs. din vare bliver repareret, eller du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

GreenCoffee Roastery
Generatorvej 15
2860 Søborg
E-mail: hello@GreenCoffee Roastery.com

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse eller faktura.

 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og GreenCoffee Roastery har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. E-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Opsigelse

Hvis du har et abonnement hos Green Coffee Roastery, har du ret til at opsige det med 30 dages varsel. Opsigelsen skal foretages skriftligt og sendes til e-mail: hello@greencoffeeroastery.com. Kunden skal betale for eventuelle varer leveret inden for de 30 dage efter opsigelsesdatoen. Green Coffee Roastery vil ikke være ansvarlig for eventuelle tab eller omkostninger, som kunden måtte pådrage sig som følge af opsigelsen.