Få din kaffeoplevense leveret direkte til døren

Alle ved, at kaffe ikke bare er kaffe. Du kan frit vælge mellem filter og espressoblandinger. Du kan også vælge at lade os guide dig ind i kaffens fantastiske smagsverden og samtidig opnå mange kaffeklub fordele, som f.eks online træning i indstilling af din hjemmemaskine, invitation til kaffe events osv. Abonnementet er meget fleksibelt, du har mulighed for at ændre leveringsfrekvens, kaffetypen, mængde, adresse, og skulle du være bordrejst eller ønsker du bare en pause, styre du det selv. Vi ønsker at give dig kontrollen over dit medlemskab.

Levering hver 2, 3, 4, 5, eller 6. uge

fri fragt til pakkeshop

1

Vælg din favorit kaffe

Med abonnementsordningen kan du sammensætte din perfekte smagsoplevelse og få kaffen leveret præcis hvordan og hvornår det passer dig

Classico Espresso Øko

Classico Espresso Øko

Opdag vores unikke kaffeblanding, der tager dig på en sensorisk rejse fra winery nuancer til dybe toner af mørk chokolade med en intens kakao eftersmag. Vores kaffe er skabt med de fineste kaffebønner for at imødekomme enhver kaffentusiasts krav og er ideel til både kolde og varme mælkedrikke. Vores espresso er resultatet af en klassisk blanding, der kombinerer de bedste kaffebønner fra Colombia, Brasilien og Etiopien. Denne nøje udvalgte kombination af kaffebønner giver vores kaffe sin unikke karakter og uovertrufne smag.

Vælg denne kaffe

Retro kaffe

Retro kaffe

En Unik Kaffeblanding med De Bedste Hele Kaffebønner Retro Kaffe er en unik kaffeblanding, der er mere end bare en drik - det er en rejse fra “crop to cup”. Vi bringer dig en autentisk kaffesmag, der skaber forbindelse mellem kaffebønner og kaffe entusiater. Retro Kaffe er omhyggeligt udvalgt og ristet for at sikre den bedst mulige smagsoplevelse. Vores ekspertise inden for ristning sikrer, at hver kop Retro Kaffe leverer en rig og fyldig smag med en cremet konsistens. Smagsnoterne af nødder og mælkechokolade giver kaffen en behagelig og velafbalanceret karakter. Vores enestående Retro Kaffe er skabt ved at blande bedste kaffebønner fra single origin kaffe bjerge i Brasilien og Guatemala. Vores kaffe består udelukkende af 100% arabica kaffebønner af den højeste kvalitet.

Vælg denne kaffe

Dark Forest Espresso Øko

Dark Forest Espresso Øko

En spicy espresso med noter af mørk chokolade og dyb fyldighed.

Vælg denne kaffe

Italy Espresso Øko

Italy Espresso Øko

Hvis kærligheden er til ægte Italiensk espresso, så har Italy alt, dyb intense kakao, sødme af tørrede mango, og chokoladelakrids i eftersmagen. Vores signatur på ægte espresso fra syden. Den eneste espresso vi rister hvor håndplukket robusta fra Uganda er blandet i sammen med Guatemala. Fantastisk crema.

Vælg denne kaffe

Origin Espresso Øko abonnement

Origin Espresso Øko abonnement

Vores signatur espresso, Mælkechokolade, ristet hasselnødder og karamel sødme, en medium fyldighed og blød crema espresso til Latte og Flat white.

Vælg denne kaffe

Wilderness Espresso Øko

Wilderness Espresso Øko

En ægte afrikansk espresso. En kop med floral af søde stenfrugter, chokolade og frisk lime.

Vælg denne kaffe

Månedens Espresso ØKO

Månedens Espresso ØKO

Hvis du søger variation i dine espresso oplevelse har du mulighed for at lad os hjælpe dig. Vi vil sende forskellige kaffetyper hver gang dit abonnement fornyes. Skulle du få lyst til at fastholde den samme espresso efter et stykke tid skal du bare opdatere dit abonnement. Så nemt er det. Du kan læse mere omkring kaffen ved at klikke på de forskellige espresso typer.

Vælg denne kaffe

Månedens Filter ØKO

Månedens Filter ØKO

Hvis du søger variation i dine filterkaffe oplevelse har du mulighed for at lad os hjælpe dig. Vi vil sende forskellige kaffetyper hver gang dit abonnement fornyes. Skulle du få lyst til at ændre til den samme kaffetype efter et stykke tid skal du bare opdatere dit abonnement. Så nemt er det. Du kan læse mere omkring kaffen ved at klikke på de forskellige typer.

Vælg denne kaffe

Brazil Filter Øko

Brazil Filter Øko

Fazenda Dutra Denne kaffe har en let, druesyre og smag af chokolade, kanel og nød Fazendas Dutra farm, startede i 1950'erne, da José Dutra Sobrinho (Zeca Dutra) - far til Ednilson og Walter - begyndte at dyrke i Minas Gerais, med lidt over 1hektar jord. 'Zeca' Dutra så potentialet i jorden på trods af gårdens lille størrelse og anvendte sin passion for økologisk landbrug til at udvide og forbedre gården.

Vælg denne kaffe

Guatemala Filter Øko

Guatemala Filter Øko

Guatemala Café de Mujeres de COMAL Organic FW I koppen finder du en fyldigkrop med masser af chokolade, citrus og nød. Denne blanding af fuld vasket SHB EP Økologisk kaffe bliver produceret af en gruppe på 42 kvindelige producenter, der arbejder med Asociación Civil Comercializadora Maya, Alternativa (COMAL).

Vælg denne kaffe

2

Hvor tørstig er du?

Vi skræddersyer din kaffeoplevelse til dine behov. Udfyld nedenfor hvor ofte du vil have din kaffe

Leveringsfrekvens

3

Gennemfør

Sådan! Du er allerede klar til at tilføje din nye kaffeoplevelse til kurven. Du kan faktisk tilføje lige så mange forskellige abonnementer du ønsker, og betale det hele på én gang. Husk også at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit abonnement

Total: 396,00 DKK*

*Kan variere når rabatter og gebyrer beregnes ved kassen