UGANDA filter Øko

DKK 198 / måned

Uganda Bukonzo Organic FW

Denne kaffe har en let frisk frugt, smag af chokolade med strejf af stenfrugter.

Bukonzo Joint Cooperative blev dannet i 1999 og grundlagt for at tjene de fattige isolerede landbrugssamfund i Bukonzo amt, som på grund af krig, fattigdom og placering, har været marginaliseret tidligere. Det centrale fokus for Joint Cooperatives drift er at tilbyde bæredygtige finansielle og udviklingssupport til de økonomisk dårligt stillede. Bukonzo Joint er forpligtet til at forbedre levestandarden i landdistrikterne og sørge for at sikre, at de er aktive deltagere i den økonomiske, sociale og politiske udvikling af Bukonzo amt.

Bukonzo Joints aktiviteter finansieres af deres medlemmer, igennem mikro-finansindtægter og fra andre organisationer, der støtter Cooperative’s uddannelse og udviklingsplaner. Hver af de 72 landbrugsgrupper driver deres egne finansielle landsbyopsparinger og låneforeninger, for at hjælpe deres medlemmer med at kommunikere med hinanden, lære af hinanden og støtte til finansiering af infrastrukturen, uddannelse og levestandard for deres medlemmer.

Landmændene opmuntres af deres undervisere med både grafisk skolelokaleundervisning og promovere sikre kvalitetslandbrug og alt, hvad der følger med. Trænerne opfordrer yderligere landmændene til grafisk at notere deres nuværende status af økonomiske forhold, deres aktiver og afgrøder og for derefter at fastsætte forventet årligt vækstmål. Det er et opmuntringssystem, der har vist sig at være yderst vellykket og for de fleste landmænd har det givet mulighed for at forbedre deres høstudbytte og ikke mindst deres levestandard.

Varenummer (SKU): 1000332 Kategori:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 1.1 kg
Vægt

1.000 gram

Du kunne også være interesseret i...