ITALY espresso Øko

DKK 198 / måned

Profil; En intens og fyldig kakao og chokolade, mellow uden frugt, indeholder Guatemala og Uganda.

Denne profil indeholder kaffe fra:

Guatemala

Café de Mujeres de COMAL Organic FW

Denne blanding af fuld vasket SHB EP Økologisk kaffe, bliver produceret af en gruppe på 42 kvindelige producenter, der arbejder med Asociación Civil Comercializadora Maya, Alternativa (COMAL).

Med støtte fra COMAL, er de kvindelige producenter der bidrager til Café de Mujeres meget fokus på forbedring af kaffekvaliteten og deres farms miljømæssig bæredygtighed. De deltager i husdyrprojekter, producerer deres egne økologisk gødning, deltage i workshops om iværksætteri og økonomi og regelmæssigt renoverer deres landbrug for at holde træer sunde og produktive.

Uganda

Bukonzo Joint Cooperative blev dannet i 1999 og grundlagt for at tjene de fattige isolerede landbrugssamfund i Bukonzo amt, som på grund af krig, fattigdom og placering, har været marginaliseret tidligere. Det centrale fokus for Joint Cooperatives drift er at tilbyde bæredygtige finansielle og udviklingssupport til de økonomisk dårligt stillede. Bukonzo Joint er forpligtet til at forbedre levestandarden i landdistrikterne og sikre, at de er aktive deltagere i den økonomiske, sociale og politiske udvikling af Bukonzo amtet.

I koppen finder du en fyldigkrop med masser af chokolade, citrus og tropisk frugt.

Varenummer (SKU): 1000328 Kategori:

Yderligere information

Vægt 1.1 kg
Vægt

1.000 gram

Du kunne også være interesseret i...